De Santa Run

Start: zaterdag 22 december Santa Run om 14.00 uur op het Raadhuisplein (terras van ‘De Graancirkel’) in Drachten.

De Run begint om 14.00 uur voor De Graancirkel met een leuke muzikale warming-up door The Sportsclub Drachten.

Daarna start de Run [wandelen mag ook] door het centrum van Drachten. Onderweg worden de lopers aangemoedigd door dweilorkest Wettertoerkapel.

Bij de finish (RK kerk Pier Panderstraat) zingt het shantikoor Breggesjongers en krijgen de deelnemers koffie, thee en chocolademelk aangeboden. Ook worden prijzen uitgereikt en ontvangt het goede doel, Kinderboerderij De Naturij een cheque.

Kerstmanpakken ophalen:

De pakken kunnen op zaterdag 22 december tussen 11.00 uur en 14.00 uur worden opgehaald. Afhaallocatie: Kerkstraat 10 (magazijn); de Kerkstraat is de straat tussen De Graancirkel en café Het Raadhuis.

Parkeren:

Zowel op het Kiryat Onoplein (blauwe zone) alsmede bij de sportvelden langs de Gauke Boelensstraat (vrij parkeren) is voldoende  gratis parkeerruimte. Betaald parkeren kan in de parkeergarage onder het Raadhuisplein.