Sponsor informatie

Wat is de Rotary Santa Run:

De Rotary Santa Run is een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo heeft de Rotary Santa Run in 2017 in meer dan 50 verschillende steden plaatsgevonden. De Santa Run wordt in Drachten georganiseerd door Rotary Club Drachten. Het parcours gaat door het centrum.

Wie kan deelnemen: Iedereen kan deelnemen, het is een fun run. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon en voor dat bedrag ontvangt de deelnemer ook een kerstmankostuum en na afloop koffie, thee of chocolademelk en erwtensoep.

Waarom sponsoring: Om een hogere bijdrage aan ons goede doel voor dit jaar te kunnen geven: de bijdragen wordt door Kinderboerderij De Naturij gebruikt om de Konijnenheuvel ook toegankelijk voor minder validen te maken.

Wat zijn de sponsormogelijkheden:

Sponsor à € 250: – Vermelding op de website (sponsorpagina) met bedrijfsnaam, logo en link naar website – deelnamebewijzen inclusief Santa kostuums voor een elftal naar keuze.

Vriend van Santa à € 100: – Vermelding op de website (sponsorpagina) met bedrijfsnaam – Deelnamebewijs voor 1 persoon.

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om hoofdsponsor te worden met extra publiciteitsmogelijkheden. Informatie is bij Rotary Club Drachten verkrijgbaar.

Eigen bijdrage Rotary: – De bijdrage vanuit Rotary Drachten met betrekking tot dit evenement is in elk geval vastgesteld op een bedrag van € 2.500!! Een mooi begin lijkt ons voor een goed doel.