Rotary Santa Run 21 december in het Centrum van Drachten.

Doe ook mee aan de derde supergezellige Rotary Santa Run in het centrum van Drachten, een evenement voor het goede doel. Verkleed als kerstman of kerstvrouw, huppelend, dansend, wandelend of rennend : alles mag bij deze echte funloop. We organiseren de Santa Run voor de derde keer. Laten we er weer een gezellig, groots en leuk kerstevenement van maken en tegelijk een flink bedrag voor Voedselbank Smallingerland bij elkaar brengen.

Schrijf je in op deze site. Deelname kost €10.  Daarvoor krijg je het Kerstpak waarin we allemaal gaan lopen, een herinneringsmedaille en na afloop een warm drankje, snert en worst.

Voor de leukste/origineelste groep is er een groepsprijs beschikbaar gesteld. Dit geldt tevens voor het meest originele/leukste ‘individu’.